
Turizm Bakanı Ramazan Bayramına Turizm sezonunun açılacağı müjdesini verdi.
Bu haber başta Turizm sektöründe yeralan esnafımızde erken bayram coşkusu yarattı.Bu sezon turizm bölgelerinde bulunan esnaflar yaza hazırlık için tam kollarını sıvamışken ,Corona nedeniyle dükkanları daha açılamadan kapatmak zorunda kalmışlardı.
Şimdi yaza hazırlık için en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin başında gelen mayo ve plaj kıyafetleri olmak üzere ihtiyacı olan firmalar alımlarını online ürün alımına yönelttiler.
Esnaflar oturdukları yerden üstelik kargo ücreti ödemeden İstanbul Mayo Group Firmasının online toptan satış mağazası olan www.toptanmayo.com internet sitesinden satın alabilmekteler.
Firma Yetkilisi Emre bey , ” Günümüzde artık klasik ve maliyetlere çok yük bindiren canlı pazarlama ve teslimat giderlerinin, online satışlarla birlikte esnafımıza daha uygun şartlar ve maliyetlerle ürün tedariği sağladıklarını,
Kargo ücreti ödemeden, ve değişim yapma avantajlarıyla 2020 yılında Türk Mayoculuk sistemindeki en büyük mayo ve plaj kıyafetleri platformunu kurduklarını ayrıca diğer mayo üreticilerine de platformlarında yer vererek aracısız olarak direk kendi ürünlerini en uygun şartlarda satışını yapabileceği bilgisini verdi.