Mardin’de sokağa çıkma yasağı! « Yakından Kumanda – Son Dakika Medya Haberleri

2 Kasım 2023 - 03:02

Mardin’de sokağa çıkma yasağı!

Mardin’in Midyat ve Dargeçit ilçelerinde, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Mardin’de sokağa çıkma yasağı!
Son Güncelleme :

23 Kasım 2020 - 11:13

Mardin’de terör örgütü PKK’ya yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında Midyat ilçesi Doluca ve Yumurtalı ile Dargeçit ilçesi Tanyeri ve Beğendi mahalleleri ve mezralarında sınırlı olmak üzere 22 Kasım 2020 Pazar günü saat 23.00 itibari ile ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.Kübra Nur Atik 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.