En ucuz ekmek bu ilçede « Yakından Kumanda – Son Dakika Medya Haberleri

1 Haziran 2023 - 05:20

En ucuz ekmek bu ilçede

Bursa’nın Kestel Belediyesi bünyesindeki modern üretim tesisinde hazırlanarak 1 liraya satılan 400 gram ekmek, vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Kestel Belediyesi Başkanı Önder Tanır, Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vatandaşlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

En ucuz ekmek bu ilçede
Son Güncelleme :

18 Kasım 2020 - 18:20

Kestel Belediyesi bünyesindeki üretim tesisinde hazırlanan 400 gramlık ekmek, vatandaşların sofrasına 1 liradan sunuluyor. Ekmekler, yenilenen modern üretim tesisinde temizlik ve hijyen kurallarına uygun şekilde hazırlanırken, fırın ve üretim tesisi çalışanlarının da düzenli olarak sağlık muayeneleri gerçekleştiriliyor. Günlük 5 bin ekmek üretiminin yapıldığı tesiste, 9 farklı çeşit ekmek, vatandaşların sofralarını süslüyor. 400 gram ekmeği 1 lira karşılığında alabilen, fiyattan ve lezzetinden memnun olduklarını ifade eden Kestelliler, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’a teşekkür etti.Seçim döneminde, ekmek fiyatlarında indirime gidileceği vaadinde bulunduğunun ve göreve gelmesiyle 1.25 liradan satılan 400 gram ekmeği 1 liradan satışa sunduklarını belirten Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ‘’Geçtiğimiz seçim döneminde ekmek fiyatlarını düşüreceğimizi hemşehrilerimize duyurmuştuk. Göreve geldik, gerekli alt yapı çalışmalarımızı yaptık ve 400 gram ekmeği 1 liraya düşürme kararı aldık. Gramajından, kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermedik. İddiayla söylüyoruz ki Türkiye’nin en ucuz ekmeğini halkımız ile buluşturuyoruz. Bu durum bizi çok mutlu ediyor ‘’ dedi.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN