12:59 - MEB’den yüz yüze eğitim duyurusu!
12:57 - İhlas Kolejine Türkiye’nin ulusal eğitim markası ödülü
12:54 - Liselilere özel ‘Lise Kış Akademisi’ başlıyor
12:52 - Eski ÖSYM Başkanı Toker hayatını kaybetti
12:25 - 5. sınıf öğrencisi Öykü, matematik yarışmasında dünya birincisi oldu
12:23 - YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç’tan doçentlik asgari dil puan şartı için açıklama
12:21 - Üniversite adayları için özel burs programı başvuruları başladı
12:21 - e-Devlet üzerinden karne notları nasıl öğrenilir? | e Okul Giriş | e Okul not sorgulama
12:18 - İngiltere Başbakanı Johnson: ‘Mutasyon virüs daha ölümcül olabilir’
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Çin’de başlayan koronavirüs ile ilgili ölümcül salgının uluslararası riskini değerlendirmekte
DSÖ yetkilileri pazartesi günü AFP’ye yaptığı açıklamada bir önceki raporlarda “hata” yaptıklarını ve söz konusu ölümcül salgının uluslararası alandaki aciliyetinin “yüksek” olduğunu belirtti.
Bu “düzeltmenin” uluslararası kamu sağlığı açısından “acil durum ilanı” anlamına gelmeyeceği de vurgulandı.
Geçtiğimiz hafta “uluslararası kamu sağlığı acil durumu” ilan etmek için erken olduğunu bildiren örgüt, ölümcül salgının küresel çapta tehdide dönüşme riski için “küçük ihtimal” ifadesini kullanmıştı.
Diğer yandan Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve ülke geneline yayılan ölümcül koronavirüs (2019-nCoV) salgınında can kaybı 106’ya yükseldi.
Koronavirüs (2019-nCoV) ilk olarak Çin’in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde 12 Aralık 2019’da tespit edilmişti.