Apple iddiası yanlış çıkınca kaşını kazıdı! « Yakından Kumanda – Son Dakika Medya Haberleri

22 Eylül 2023 - 18:06

Apple iddiası yanlış çıkınca kaşını kazıdı!

Apple ile ilgili sızıntı haberleri ile adını duyuran Jon Prosser, son iddiası yanlış çıkınca verdiği sözü tuttu ve kaşını kazıdı.

Apple iddiası yanlış çıkınca kaşını kazıdı!
Son Güncelleme :

25 Mart 2021 - 16:34

ABD merkezli teknoloji devinin 2021’de tanıtacağı ürünler merakla bekleniyor.

Haliyle teknoloji dünyası tabiri caizse Apple ile ilgili iddialardan geçilmiyor.

Ancak Jon Prosser’ın iddiası hayli ilginç bir hikayeye sahip. Prosser geçtiğimiz dönemde Apple’ın 23 Mart’ta bir etkinlik düzenleyeceği iddiasını ortaya atmıştı.

Oldukça iddialı konuşan Prosser söz konusu paylaşımında etkinliğinin düzenlenmemesi halinde kaşlarını tıraş edeceği yazılıydı.

Prosser iddiası yanlış çıkınca verdiği sözü tuttu ve tıraş makinesi ile kaşını kazıdı.

Prosser’ın kaşlarını tıraş ettiği video YouTube’ta binlerce defa görüntülendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.